ELENA UDREA, STUDENTĂ LA CĂMIN

DISTRIBUIȚI

Elena Udrea are probleme serioase. Pe lângă cele cu legea, acum deputatul mai are ceva de rezolvat – unde să stea pe perioada studiilor de masterat. Cum drumul e lung şi iarna se apropie, Elena Udrea se gândeşte să stea la cămin. Deputatul a fost admis cu o medie de peste 8 la facultatea Babes-Bolyai din Cluj, la cursurile de consiliere pastorală. Udrea vrea astfel să înfiinţeze institutul fericirii, o organizaţie prin care să îi poată ajuta prin credinţă pe cei aflaţi în nevoie. 

Anul universitar este gata să înceapă, iar Elena Udrea face drumuri Bucureşti-Cluj pentru a-şi aranja lucrurile.

Dacă problema controlului judiciar este pe care să o rezolve, mai are un impediment pe listă. Nu are unde să stea pe perioada cursurilor de master. Ca orice student, deputatul nu exclude să stea la un cămin studenţesc.

Deocamdată, gândurile deputatului nu se îndreaptă către un nou mandat în parlament, ci la cum să facă bine şi la cum să termine cursurile la care a fost recent admisă. 

Despre problemele penale nu a vrut să mai discute şi nici despre faptul că fata cea mare a fostului şef al statului, Ioana Băsescu este plasată sub control judiciar de procurorii direcţiei naţionale anticorupţie. Ioana Băsescu este acuzată de instigare la abuz în serviciu şi instigare la spălare de bani. Astăzi, la vizita de la poliţie, fiica lui Traian Băsescu nu a vrut să facă niciun fel de declaraţie refuzând vehement să răspundă oricărei întrebări. În acelaşi dosar este sub control judiciar şi Elena Udrea, dar şi Gheorghe Nastasia.