E mobilizare generală la Constanţa, după tragedia care a îndoliat ieri trei familii. Zeci de jandarmi au donat sânge pentru camaradul lor, singurul supravieţuitor din maşina morţii, dar şi pentru celalalte victime ale accidentului

DISTRIBUIȚI

E mobilizare generală la Constanţa, după tragedia care a îndoliat ieri trei familii. Zeci de jandarmi au donat sânge pentru camaradul lor, singurul supravieţuitor din maşina morţii, dar şi pentru celalalte victime ale accidentului. Tânărul jandarm a fost operat, iar medicii speră că acesta se va recupera complet. În urma impactului nimicitor, trei tineri şi-au pierdut viaţa şi alte nouă persoane au ajuns la spital, după ce maşinile în care se aflau s-au ciocnit frontal.

O clipă de neatenţie a transformat această maşină în sicriu pentru trei bărbaţi din Medgidia. N-au avut nici o şansă, dupa ce autoturismul în care se aflau a izbit violent un autobuz plin cu navetişti. Un al patrulea tânăr, aflat pe bancheta din spate a maşinii, se zbate acum între viaţă şi moarte, la spitalul judeţean din Constanţa. Este angajat al Jandarmeriei din Medgidia şi impresionaţi de drama prin care trece, colegii lui de la Constanţa au mers să doneze sânge la centrul de transfuzii.

Între timp, medicii de la spitalul judeţean Constanţa l-au băgat în sala de operaţii pe tânărul jandarm. Intervenţia a fost una deficilă, însă au reuşit să îi salveze viaţa.

După impactul devastator, alte opt persoane din autobuz au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. A rămas internat peste noapte, însă, doar şoferul autobuzului care cu greu a fost scos dintre fiarele contorsionate. Medicii spun că bărbatul va fi suspus unei intervenţii chirurgicale peste câteva zile.  Între timp, oamenii legii încearcă să stabilească cu exactitate în ce condiţii s-a produs tragedia.