Doi părinţi din Timişoara sunt acuzaţi că şi-au batut joc de propria fiică! Ar fi ţinut-o în condiţii inumane şi ar fi abuzat-o sexual, spun anchetatorii, care au cerut arestarea lor

DISTRIBUIȚI

Doi părinţi din Timişoara sunt acuzaţi că şi-au batut joc de propria fiică! Ar fi ţinut-o în condiţii inumane şi ar fi abuzat-o sexual, spun anchetatorii, care au cerut arestarea lor. Cea mică suferă de un handicap locomotor, iar acum a ajuns în grija celor de la Direcţia pentru Protecţia Copilului. Vă avertităm că urmează informaţii care vă pot afecta emoţional.

Ancheta în acest caz a început în urmă cu aproape un an, după ce mai mulţi vecini au reclamat la Direcţia de Sănătate Publică mizeria din apartamentul acestora.

Inspectorii Direcţiei pentru Protectia Copilului au descins la locuinţa situată într-un bloc de la marginea Timişoarei şi au stabilit că fata, care are şi un handicap locomotor, nu poate trăi în acele condiţii. Au obţinut o ordonanţă preşedinţială şi au luat copila din apartamentul groazei. După câteva săptămâni, pe măsură ce au stat de vorbă cu ea, au aflat ce viaţă cumplită a avut.

Inspectorii au sesizat poliţiştii, care au început o anchetă.

Cei doi soţi au fost arestaţi pentru viol şi rele tratamente aplicat minorului.