Doi oameni, mamă şi fiu, au ars de vii în propria casă după ce locuinţa le-a fost cuprinsă de flăcări înalte. O sobă metalică care nu era corect instalată ar fi produs nenorocirea. Vâlvătaia a cuprins rapid cele două încăperi ale casei, iar femeia de 89 de ani şi fiul ei de 69 n-au mai avut nicio şansă

DISTRIBUIȚI

Doi oameni, mamă şi fiu, au ars de vii în propria casă după ce locuinţa le-a fost cuprinsă de flăcări înalte. O sobă metalică care nu era corect instalată ar fi produs nenorocirea. Vâlvătaia a cuprins rapid cele două încăperi ale casei, iar femeia de 89 de ani şi fiul ei de 69 n-au mai avut nicio şansă. Vecinii povestesc că cei doi aveau probleme grave de sănătate şi nu se puteau deplasa fără ajutor. N-au mai apucat să se salveze din cale flăcărilor. Speriaţi de fumul dens, oamenii au dat alarma, însă pompierii i-au găsit pe cei doi oameni fără suflare. Salvatorii încearcă acum să stabilească cu exactitate cum s-a produs incendiul. Atenţie, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Bătrâna şi fiul ei locuiau într-o casă din Galaţi. Aveau probleme grave de sănătate şi se deplasau cu greu. Un bărbat avea grijă de ei, din când în când, însă, în această după-amiază, femeia de 89 de ani şi bărbatul de 69 erau singuri în casă. O ţigară aprinsă uitată pe masă ar fi provocat întreaga nenorocire, cred vecinii. Focul a cuprins rapid cele două camere ale casei. Speriaţi de fumul dens, oamenii au dat alarma şi imediat la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri.

Nici bărbatul şi nici mama lui n-au mai avut nicio şansă. Au ars de vii în casa transformată într-o capcană a morţii. Fratele victimei a ajuns într-un suflet la faţa locului. A avut însă nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit un atac de panică.

Pompierii au reuşit să stingă vâlvătaia în câteva zeci de minute, iar primele cercetări la faţa locului arată că focul ar fi pornit de la o sobă.

Pompierii urmează să stabilească cu exactitate cum s-a produs nenorocirea.