Doi oameni au murit într-un accident rutier produs în judeţul Mehedinţi. Ambele victime au fost resuscitate de medici, dar nu au mai putut fi salvate. În acest timp, poliţiştii au încercat să afle din ce cauză s-a produs tragedia. Din primele verificări se pare că autoturismul în care erau cei doi oameni care au murit s-a ciocnit cu un TIR

DISTRIBUIȚI

Doi oameni au murit într-un accident rutier produs în judeţul Mehedinţi. Ambele victime au fost resuscitate de medici, dar nu au mai putut fi salvate. În acest timp, poliţiştii au încercat să afle din ce cauză s-a produs tragedia. Din primele verificări se pare că autoturismul în care erau cei doi oameni care au murit s-a ciocnit cu un TIR, iar de vină ar fi chiar şoferul autoturismului, care a făcut o depăşire neregulamentară.

Accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 56 A, între localităţile Rogova şi Vânju Mare. Şoferul tirului înmatriculat în Bulgaria le-a povestit polişţiştilor chemaţi de un martor, prin servciul unic 112, că s-a trezit cu autoturismul pe sensul său de mers şi că nu a mai putut să îl evite.

Pompierii de la Vânju Mare au venit cu două autospeciale de descarcerare şi au încercat timp de zeci de minute să desfacă resturile autoturismului făcut praf.

În acest timp, medicii încercau să îi resusciteze pe cei doi oameni care fuseseră în maşina intrată pe contrasens.

Bărbatul şi femeia din autoturism au fost declaraţi decedaţi, după 45 de minute de resuscitare.