DOI MORŢI ŞI TREI RĂNIŢI ÎN CARAMBOL

DISTRIBUIȚI

Accident cumplit pe DN5, în apropierea localităţii Daia, din judeţul Giurgiu! Două persoane au murit, iar alte trei au fost transportate de urgenţă la Spitalul Judeţean din Giurgiu, după ce trei autoturisme s-au ciocnit, iar un tir s-a răsturant în şanţ. De vină a fost un tânăr, care a intrat cu maşina pe contrasens. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Ora 9 şi 39 de minute. Un tânăr în vârstă de douăzeci de ani, însoţit de o fată, se deplasează cu maşina din Giurgiu spre Capitală. Un minut mai târziu, se produce tragedia. Intră cu autoturismul pe contrasens şi loveşte un alt autovehicul, în care se aflau doi bărbaţi, de 27 şi de 53 de ani. În cele din urmă, în total, în accident sunt implicate trei maşini şi un tir încărcat cu borcane. Şoferul tirului a vrut să evite tamponarea şi s-a răsturnat în şanţ. 

Doi bărbaţi au murit, iar alte trei persoane au fost rănite. Conducătorul auto de numai 20 de ani a ajuns în stare gravă la spitalul Judeţean Giurgiu, unde a fost operat. Cea care îl însoţea, cel mai probabil iubita sa, a fost preluată de medici inconştientă, iar şoferul tirului s-a lovit la cap.

Autorităţile trebuie să stabilească acum cauzele şi condiţiile în care s-a produs carambolul. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri de mers în jur de o oră.