Distracţie încheiată la poliţie

DISTRIBUIȚI

Scene incredibile s-au petrecut noaptea trecută în centrul Timişoarei. Un tânăr s-a aruncat, pur şi simplu în geamul unui magazin, pe care l-a şi spart, nu înainte de a se izbi cu putere de peretele unei alte clădiri. Întreaga scenă a fost suprinsă de camerele de supraveghere instalate de Poliţia Locală. Tânărul, cetăţean israelian, este cercetat acum pentru distrugere.

În imagini se vede cum cei trei tineri se plimbă prin centrul Timişoarei. La un moment dat, unul dintre ei se aruncă în peretele unei clădiri şi, mai apoi, în fereastra unui magazin. Imediat după ce a spart geamul, tânărul, dar şi cei doi prieteni ai săi, au fugit, dar au fost identificaţi de oamenii legii, pe baza imaginilor surprinse de poliţiştii locali.

Poliţiştii au aflat că tânărul. în vârstă de 25 de ani, dar şi cei doi prieteni ai săi sunt cetăţeni israelieni. Cei trei se întorceau dintr-un club, unde petrecuseră întreaga noapte.

După ce l-au identificat pe amatorul de distracţii, agenţii l-au predat secţiei de poliţie din Timişoara, acum suspectul este cercetat pentru săvârşirea infracţiuniii de distrugere.