Despărțirile online sunt „la modă”

DISTRIBUIȚI

Nici despărţirile nu mai sunt ce au fost. S-au dus vremurile când o relaţie se încheia printr-o discuţie faţă în faţă sau… macăr la telefon. Anul acesta, sunt la modă despărţirile…online.

Fie că este vorba de un status care spune scurt şi la obiect „Sfârşitul unei relaţii”, fie că – subit – apare pe pagina de socializare, „Single”, despărţirile online sunt cel mai des întâlnite…la vedetele autohtone. De exemplu, actriţa Crina Matei şi mult mai tinerelul …fost iubit, Bogdan Zanfir. Cei doi s-au iubit timp de un an. În urmă cu doar două săptămâni erau îndrăgostiţi până peste cap şi părea.. că totul merge strună între ei.

Lucrurile nu au mers prea bine se pare, iar astăzi, Crina a fost prima care a anunţat pe pagina de Facebook că… este singură.

Bogdan, însă, a preferat să nu dea prea multe detalii. Şi a anunţat că este liber din nou, tot pe Facebook, prin status-ul: „Sfârştitul unei relaţii”. Culmea, a fost apreciat şi de fosta iubită!

Un alt exemplu, la fel de recent, îl reprezintă Adelina Pestriţi şi Speak. Cei doi au format un cuplu mai bine de doi ani şi păreau cuplul perfect. Mai mult, aveau şi planuri de nuntă.

Totul s-a spulberat însă ieri, când Adelina a anunţat  că…. ea şi Speak s-au separat. Bineînţeles, tot pe Facebook.

Şi Speak a anunţat ruptura… pe aceeaşi reţea de socializare.

Iar acestea nu sunt singurele exemple. Tot pe Facebook şi-au anunţat despărţirea şi Andreea Mantea şi Stefan Stan, sau Alin Ionescu şi Cristina Spatar.