DESFIGURATĂ DE PROPRIA FIICĂ

DISTRIBUIȚI

Bătută şi umilită de propria fiică. Este coşmarul prin care trece o bătrână dintr-un sătuc din Brăila. Rămasă fără puteri, femeia a ajuns la mila fiicei sale, care, în loc să aibă grijă de ea, o loveşte cu bestialitate, ori de câte ori are ocazia. Totul a ieşit la iveală după ce nepotul bătrânei a postat câteva fotografii în care biata femeie apare plină de vânătăi. Cazul a ajuns acum în atenţia autorităţilor. Atenţie, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Vasilica Tămăsiuca are 90 de ani şi locuieşte în comuna brăileană Cazasu, de când se ştie. În urmă cu mai mulţi ani, i-a promis fiicei sale că îi va lăsa moştenire casa în care a trăit, cu condiţia ca femeia să aibă grijă de ea până la sfârşitul vieţii. Zis şi făcut. De doi ani, însă, fata bătrânei s-a schimbat şi a început să-şi lovească mama cu bestialitate. 

Un nepot de-al bătrânei, care locuieşte în Austria, şi-a vizitat bunica în aceasta vară. A fost şocat să o vadă cu ochii umflaţi şi plină de vânătăi. A dus-o imediat la spital, nu înainte, însă, de a-i face câteva fotografii, pe care le-a postat ulterior, pe o reţea de socializare.

După ce a fost externată, bătrâna a ajuns, din nou, în grija celei care a bătut-o, iar, de o lună, nimeni din sat nu a mai văzut-o pe biata femeie. Fiica acesteia a blocat accesul în curte cu un lacăt imens şi nu vrea să dea niciun fel de explicaţie.

Nepotul bătrânei a ajuns la capătul puterilor. După ce a postat imaginile cutremurătoare, vrea, cu orice preţ, să o ia pe bunica lui din casa groazei şi să o ducă într-o garsonieră din Brăila.

Deşi cazul a ajuns în atenţia autorităţilor,  femeia trebuie să stea, în continuare, în grija fiicei ei, până la finalizarea expertizei medico-legale, pentru a se stabili, cu exactitate, dacă femeia, în vârstă de 67 de ani, şi-a lovit mama.