Depresia de sărbători a făcut victime şi în Năvodari. Un tânăr de 32 de ani a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa pe linia de cale ferată. S-a aruncat în faţa trenului, iar rănile suferite i-au adus sfârşitul. Bărbatul a fost părăsit de iubită chiar înainte de Crăciun

DISTRIBUIȚI

Depresia de sărbători a făcut victime şi în Năvodari. Un tânăr de 32 de ani a ales să-şi încheie socotelile cu viaţa pe linia de cale ferată. S-a aruncat în faţa trenului, iar rănile suferite i-au adus sfârşitul. Bărbatul a fost părăsit de iubită chiar înainte de Crăciun, iar apropiaţii cred că despărţirea de jumătatea lui, dar şi singurătatea l-ar fi împins pe tânăr la gestul extrem. Criminaliştii cercetează cazul. Atenţie, urmează detalii şi imagini care vă pot afecta emoţional!

S-au scurs clipe de groază la marginea oraşului Năvodari, pe o line de tren industrială. Un tânăr a fost resuscitat lângă o linie de cale ferată, după ce spun martorii ar fi încercat să-şi pună capăt zilelor.

După 45 de minute tânărul a fost declarat decedat, iar criminaliştii încep să desluşească firul sumbru al evenimentelor. Apoi, câţiva oameni îşi amintesc că tânărul dăduse târcoale locului încă de dimineaţă. Nimeni n-a prevestit însă ce avea să se întâmple.

La faţa locului a ajuns şi amicul lui cu care a avut o discuţie de dimineaţă. I-a povestit acestuia tot ce avea pe suflet. Tânărul a fost părăsit de iiubită şi nu concepea viaţa fără jumătatea lui.

Anchetatorii urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs tragedia.