De patru ori câştigătoare

DISTRIBUIȚI

O mamă cu fiica ei i-au dat gata pe Horia Vîrlan şi pe Valentin Sanfira la emisiunea „Mama mea găteşte mai bine”. Sub atenta supraveghere a mamei, fiica a făcut nişte preparate care l-au încântat pe pretenţiosul Horia. Cele două au reuşit şi performanţa de a câştiga patru ediţii la rând şi au plecat acasă cu un premiu de şase mii de lei.

Constanţa şi Angi au doborât toate recordurile la „Mama mea găteşte mai bine”. Constanţa, de profesie funcţionar economic şi Angi, studentă, au reuşit să câştige patru ediţii la rând şi, drept urmare, cel mai mare premiu în bani – şase mii de lei.

Atât mama, cât şi fiica i-au impresionat pe Horia şi pe Valentin. Un rulou de somon cu brânză şi tăiţei de casă cu un sote de vită stroganoff l-au dat gata pe maestrul Horia Vîrlan.

Mama şi fiica nu s-au hotărât încă ce vor face cu banii. În principiu se gândesc să-i păstreze pentru masteratul lui Angi. Show-ul culinar „Mama mea găteşte mai bine” poate fi urmărit de luni până vineri, de la ora 19 şi 30 de minute la Prima TV.