Cursă specială astăzi, pe aeroportul Otopeni. Moş Crăciun s-a grăbit să facă o vizită în România, înainte de Crăciun. Nu a venit cu sania trasă de renii săi ci… cu avionul. A aterizat pe aeroportul Henri Coandă, la Salonul Oficial, acolo unde a fost aşteptat de zeci de copii. Moşul s-a asigurat că totul este aranjat pentru noaptea de Ajun când toţi copiii cuminţi îşi vor primi darurile

DISTRIBUIȚI

Cursă specială astăzi, pe aeroportul Otopeni. Moş Crăciun s-a grăbit să facă o vizită în România, înainte de Crăciun. Nu a venit cu sania trasă de renii săi ci… cu avionul. A aterizat pe aeroportul Henri Coandă, la Salonul Oficial, acolo unde a fost aşteptat de zeci de copii. Moşul s-a asigurat că totul este aranjat pentru noaptea de Ajun când toţi copiii cuminţi îşi vor primi darurile. Pentru cei care l-au întâmpinat astăzi pe aeroport, Moşul a împărţit mai multe daruri.

Peste o sută de copii au mers să-l întâmpine pe Moş Crăciun pe aeroportul Otopeni. S-au grăbit să ajungă cu mult înaintea acestuia aşa că, până să aterizeze avionul, micuţii au încins o petrecere cu muzică şi multă veselie, iar părinţii au dar şi ei în mintea celor mici. Au făcut concursuri şi s-au bătut cu bulgări din plută.

Când au aflat că avionul lui Moş Crăciun a aterizat, copiii s-au grăbit să-l întâmpine.

Ca să-l impresioneze pe Moşul, cei mulţi s-au pregătit cu cântece şi poezii.

Chiar dacă au primit daruri, copiii au avut grijă să îi spună Moşului că îl aşteaptă şi în seara de ajun cu alte cadouri pe care au avut grijă să le treacă pe o listă pregătită din vreme.