Cum să scăpăm de problemele tenului în doar 20 de minute? Zilnic ne lovim de tot felul de probleme ale tenului și căutăm rezolvarea lor. Ba avem coșuri, ba pete de roșeață, ba piele uscată,ba ridurile  și cearcănele iși fac apariția

DISTRIBUIȚI

Zilnic ne lovim de tot felul de probleme ale tenului si cautam rezolvarea lor. Ba avem cosuri, ba pete de roseata, ba piele uscata,ba ridurile  si cearcanele isi fac aparitia.

 

Desi, cateodata ni se pare ca nu vom scapa nicicand de aceste neplaceri, fiecare dintre ele are o solutie daca stim sa ne ingrijim corespunzator.

Refit, cea mai noua tehnologie cu radiofrecventa, reprezinta sinergia intre RF multi-polar, aspiratia cu vid si functiile LED-uri pentru a obtine in mod complet contractia si productia de colagen, lifting si intinderea faciala, reducerea celulitei, reducerea ridurilor si tratamente pentru intinerirea pielii,fiind un aparat minunte de imbine cele 3 tehnologii ,intr-una singura. Inca, de la introducerea sa  s-a utilizat tehnologia RF pentru a va ajuta sa va expuneti potentialul dvs. fara nicio durere, fara intreruperi si numai atunci cand va doriti.
Radiofrecventa faciala este o unda de radio frecventa, ce penetreaza straturile pielii pentru a incalzi selectiv tesuturile si matricile extracelulare unde sunt fixate fibrele de colagen. Prin incalzirea locala se realizeaza o contractie imediata a fibrei de colagen si, in acelasi timp, se stimuleaza metabolismul fibroblastelor, pentru producerea de noi fibre de colagen si elastina.

Regenerarea depozitelor de colagen si elastina confera fermitate si elasticitate pielii, asigurandu-i acesteia un aspect sanatos si intinerit. Prin contractia fibrelor de colagen se obtine un efect imediat de lifting, iar prin refacerea depozitelor de colagen si elastina avem garantia unor rezultate pe termen lung.

 BENEFICIILE RADIOFRECVENTEI FACIALE:

– lifting fara chirurgie;
– netezirea ridurilor si liniilor de expresie;
– diminuarea pliurilor nazo-labiale;
– reducerea barbiei duble;
– reducerea pungilor de sub ochi si a cearcanelor;
– sprancene mai ridicate si pleoape mai ferme;
– stimularea elastinei si a colagenului.

CONTRAINDICATIILE RADIOFRECVENTEI FACIALE:

Radiofrecventa faciala este contraindicata la pacientii cardiaci cu pace-makere, la cei care sufera de epilepsie sau care au infectii acute ale pielii, eczeme si herpes facial. De asemenea, este contraindicat sa fie folosit de doamnele insarcinate sau care alapteaza. Nu pot efectua acest tratament nici persoanele care au suferit interventii chirurgicale pe zona tratata in ultimele sase luni, cele care au suferit de cancer in ultimii cinci ani sau cele care au stift dentar.

Va asteptam la   Beauty 9 Center , un centru hi-tech de infrumusetare, situat in zona Dorobanti din Bucuresti, care ofera servicii complete de remodelare corporala si estetica faciala, cu cele mai noi tehnologii in domeniu.

Situat intr-o locatie moderna, amenajata in 2017 la cele mai inalte standarde de calitate, centrul de remodelare corporala si faciala BEAUTY 9 dispune de cele mai noi echipamente de pe piata  pentru a va oferi servicii impecabile de infrumusetare.