CUM PUTEM SALVA SPRÂNCENELE?

DISTRIBUIȚI

Doamnelor şi domnişoarelor, atenţie! În încercarea noastră de arăta cât mai bine, facem o greşală majoră – riscăm să rămânem fără sprâncene. Pensatul excesiv ne poate „traumatiza” rădăcinile firelor de păr şi aşa ne chinuim să acoperim golurile rămase cu creion sau fard. Specialiştii spun însă, că le putem salva prin alte metode.

Sprâncenele sunt pentru fiecare femeie… o mare problemă. În încercarea de a ţine pasul cu moda sau pentru înfrumuseţare, multe doamne şi domnişoare se pensează acasă şi, în timp, ajung la negativa performanţă de a rămâne… fără niciun fir. Specialiştii ne spun cum ne putem salva sprâncenele:

Pensate excesiv, rădăcinile firelor de păr se subţiază, până când ajung să …nu mai existe. Pentru această problemă, cu care se confruntă multe femei, există câteva soluţii care oferă sprâncenelor un aspect plăcut şi natural: machiajul semipermanent, prin diferite tehnici:

Totodată, dacă vreţi să apelaţi la aceste metode, trebuie să ştiţi că şi culoarea sprâncenelor este foarte importantă:

Trebuie să ştiţi că întreaga operaţiune se face sub anestezie. Abia după ce zona… amorţeşte se va trece la trasarea formei care vi se potriveşte şi abia apoi începe procedura de pigmentare a sprâncenelor.

După pigmentarea sprâncenelor, este nevoie de o îngrijire specifică.Timp de o săptămână nu aveţi voie să mergeţi la saună sau piscină şi nici să le acoperiţi cu fond de ten. Trebuie să aplicaţi o cremă hidratantă, de două ori pe zi, într-un strat subţire.