Cruzime inimaginabilă, la Constanţa! Un câine a fost împuşcat aseară, iar agresorul este şi acum căutat de poliţişti. Cel care îngrijea animalul, angajat ca paznic la o societate din apropierea zonei în care s-a petrecut incidentul, a văzut tot ce s-a întâmplat dar nu a mai avut timp să reacţioneze. Acum câinele este la un cabinet veterinar, unde medicii au reuşit să îi salveze viaţa

DISTRIBUIȚI

Cruzime inimaginabilă, la Constanţa! Un câine a fost împuşcat aseară, iar agresorul este şi acum căutat de poliţişti. Cel care îngrijea animalul, angajat ca paznic la o societate din apropierea zonei în care s-a petrecut incidentul, a văzut tot ce s-a întâmplat dar nu a mai avut timp să reacţioneze. Acum câinele este la un cabinet veterinar, unde medicii au reuşit să îi salveze viaţa. Poliţiştii au început o anchetă şi încearcă sa dea de urma pistolarului de ocazie. Vă avertizez, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.
Era trecut de ora 9 seara când paznicul societăţii ieşise să plimbe câinele. El spune că, la un moment dat, o maşină scumpă, de teren, şi-a făcut apariţia în zonă şi că cineva din ea a scos un pistol şi a tras pur şi simplu în animal.
Un martor a văzut câinele, l-a filmat şi a postat imaginile pe internet. O iubitoare de animale i-a aflat povestea şi l-a dus la veterinar.
Imediat, medicii au anesteziat câinele şi l-au operat de urgenţă.
Oamenii sunt şocaţi de cele întâmplate şi cer ca vinovaţii să fie aspru pedepsiţi.
Localnicii spun ca nu este primul caz de acest gen petrecut în Constanţa. În ultima lună, alţi doi câini au fost împuscaţi de indivizi rămaşi încă neidentificaţi. Dacă de data aceasta agresorul va fi prins, el riscă o închisoare de la 3 luni la un an.