Cristi şi Alina Borcea divorţează

DISTRIBUIȚI

Alina şi Cristi Borcea au depus actele de divorţ iar astăzi a avut loc primul termen la Judecătoria Buftea. Se pare că cei doi au mers deja la mediere. Deşi Alina susţinea foarte tare în trecut că nu se va despărţi niciodată de afacerist iată că de acum drumurile celor doi se despart. Alina şi Cristi s-au căsătorit după ce fostul patron de la Dinamo s-a despărţit de Mihaela Borcea cu care a fost căsătorit 14 ani şi cu care avea trei copii. Divorţul de Alina a venit după ce mai mulţi ani a trăit o viaţă paralelă împreună cu Alina. Cu aceasta din urmă omul de afaceri are doi copii. Acum se desparte de a doua soţie pentru că s-a îndrăgostit iremediabil de Valentina Pelinel.

Procesul de divorţ dintre Alina şi Cristi Borcea a început la ora 13 la Judecătoria Buftea. dar nici unul nu s-a prezentat la instanţă dar au trimis avocaţii să-i reprezinte.

S-a dat termen că aşa se face în cadrul unei proceduri procesuale. Se duc la mediere? s-a făcut medierea. Doamna avocat, ce pensie alimentară cere doamna Borcea? Nu avem mandat ca să vă spunem. …..cîteva milioane de euro?

Cristi Borcea îşi ispăşeşte la Poarta Aplă condamnarea de 6 ani şi 4 luni pe care a primit-o în dosarul Transferurilor. De când se află acolo toate partenerele sale au venit să-l viziteze. Atât Mihaela şi Alina Borcea dar şi Valentina Pelinel cu care probabil după ultimul divorţ afaceristul se va recăsători.

Fostul fotomodel i-a dăruit recent un băieţel lui Cristi Borcea, iar omul de afaceri l-a văzut prima dată în spatele gratiilor atunci cân Valentina Pelinel l-a adus în vizită.