Criminalul animalelor

DISTRIBUIȚI

Alertă într-un sat din judeţul Timiş din cauza unui om care ucide animalele domestice. Localnicii stau cu frica în sân după ce mai multe vaci din gospodăriile lor au fost omorâte. Cruzimea atacatorului pare să nu aibă limite. Animalele au fost înjunghiate până şi-au dat ultima suflare. Poliţia a început o anchetă în acest caz. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.

Bilanţul atacurilor este dramatic. Patru vaci, doi viţei şi un cal au fost omorâţi, iar alţi doi cai au fost răniţi. Nicolae a fost printre primii localnicii din satul Sânmartinul Sârbesc din Timiş care şi-a găsit animalele înjunghiate. O vacă gestantă i-a fost ucisă. În timpul atacului animalele erau la păscut pe islazul din apropierea casei.

Încă un sătean şi-a găsit vaca gestantă omorâtă. Aceeaşi mână de criminal. Animalul a fost găsit sprijinit de gardul casei şi fusese înjunghiat tot în burtă. 

Alte animale au scăpat cu viaţă.

Oamenii sunt speriaţi acum.

Toate vacile ucise până acum sunt din rasa olandeză Holstein. Sunt animale care ajung să coste peste 1000 de euro bucata.

Proprietarii animalelor sunt convinşi că autorul este un consătean şi au facut plângere la postul de poliţie din localitate, însă poliţiştii nu au reuşit până acum să dea de urma atacatorului.