Criminaliştii s-au întors astăzi acasă la Stela Popescu pentru a aduna mai multe probe. În faţa porţii i-a aşteptat un mic altar făcut de vecinii ei, dar şi de cei care au îndrăgit-o. Chiar dacă mulţi dintre aceştia n-au avut ocazia s-o cunoască decât prin teatru sau cinematografie, şi-au rupt două minute din timpul lor pentru a aprinde o lumânare sau a lăsa o floare pe trotuarul rece

DISTRIBUIȚI

Criminaliştii s-au întors astăzi acasă la Stela Popescu pentru a aduna mai multe probe. În faţa porţii i-a aşteptat un mic altar făcut de vecinii ei, dar şi de cei care au îndrăgit-o. Chiar dacă mulţi dintre aceştia n-au avut ocazia s-o cunoască decât prin teatru sau cinematografie, şi-au rupt două minute din timpul lor pentru a aprinde o lumânare sau a lăsa o floare pe trotuarul rece.

Anchetatorii s-au întors la casa Stelei Popescu pentru a continua ancheta în cazul morţii care a cutremurat scena teatrului românesc. La casa părintească, acolo unde ieri îşi găsea mama fără suflare, a ajuns dimineaţă şi fiica adoptivă a marii artiste. Tristeţea din suflet, însă, a lăsat-o fără cuvinte.

Pe strada Alexandru Donici, la numărul 29, oamenii au construit un mic altar în memoria celei care le-a încântat privirile atâţia şi atâţia ani. Una dintre ei este doamna Marina, care locuieşte vis-a-vis şi o cunoştea pe marea stea a teatrului românesc din 1983. Ne-a mărturisit că ultima dată a văzut-o miercuri în jurul orei două fără un sfert.

Unii dintre cei care au venit să lase o floare n-au cunoscut-o pe artistă, ci au văzut-o doar la teatru sau la televizor.

Cea care au îndrăgit-o şi au apreciat-o au vizitat micul altar întreaga zi şi au lăsat un omagiu pentru cea care a părăsit scena vieţii după aproape 60 de ani de carieră.