Crimă urmată de sinucidere

DISTRIBUIȚI

Crimă urmată de sinucidere, în judeţul Hunedoara. Un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Petrila, şi-a ănjunghiat soţia, apoi, cuprins de remuşcări s-a sinucis. Descoperirea a fost făcută chiar de fiica celor doi. Poliţiştii încearcă acum să afle ce l-a determinat pe bărbat să îşi omoare nevasta.

Mirela şi Ioan Afrasinei erau căsătoriţi de câţiva zeci de ani şi aveau doi copii, un băiat de 13 ani şi o fată de 22 de ani, care se căsătorise recent. Bărbatul ieşise la pensie după ani de muncă în mină.

Nimeni nu ştie ce l-a făcut pe bărbat să se răzbune pe propria soţie. Apropiaţii spun însă că omul ar fi fost gelos şi, la un moment dat, cuprins de furie, şi-a înjunghiat soţia şi a lăsat-o fără suflare, în apartamentul în care cei doi locuiau, apoi, s-a sinucis.

Fata celor doi este cea care a descoperit totul. Îngrijorată de faptul că mama nu-i răspundea la telefon, fata a decis să meargă în apartamentul părinţilor săi. Şi-a găsit mama fără suflare, iar pe bărbat cu multiple plăgi înjunghiate. Tânăra a sunat la 112, iar medicii ajunşi la faţa locului l-au transportat pe bărbat la spitalul din Petroşani. Omul a murit, însă, câteva zeci de minute mai târziu.

Acum, băiatul de 13 ani, va rămâne în grija surorii sale. Oamenii legii urmează să stabilească ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la gestul criminal.