Crimă şocantă în Fălticeni. Un cunoscut om de afaceri din oraş a fost ucis cu sânge rece în propria casă. Printre suspecţi se află fiica acestuia, o tânără de 17 ani cu probleme psihice. Adolescenta a fost găsită de mascaţi în clubul deţinut de tatăl său

DISTRIBUIȚI

Crimă şocantă în Fălticeni. Un cunoscut om de afaceri din oraş a fost ucis cu sânge rece în propria casă. Printre suspecţi se află fiica acestuia, o tânără de 17 ani cu probleme psihice. Adolescenta a fost găsită de mascaţi în clubul deţinut de tatăl său. Se refugiase într-un birou, iar echipele de intervenţie au forţat uşile pentru a ajunge la ea. Au dus-o apoi la spital, unde a fost internată pe secţia de neuropsihiatrie. Anchetatorii nu exclud însă nici varianta unui jaf încheiat tragic. 

Crima şocantă a fost descoperită noaptea trecută. Îngrijorat că nu putea lua legătura cu el, fratele bărbatului de 59 de ani a mers la casa lui şi l-a găsit fără suflare, într-o baltă de sânge. A sunat la 112 şi imediat casa afaceristului a fost împânzită de criminalişti.

O ipoteză şocantă a anchetatorilor este aceea că omul de afaceri Viorel Cârnăreasa a fost ucis de propria fiică, o tânără de 17 ani, cu probleme psihice. După ce au căutat probe în casa victimei, anchetatorii au plecat la clubul deţinut de bărbat. Acolo aveau să o găsească pe fiica acestuia. Adolescenta se baricadase într-unul dintre birourile clădirii şi a fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru a o scoate de acolo. Tânăra a fost transportată la spital pentru investigaţii şi este acum internată sub pază pe secţia de neuropsihiatrie.

Anchetatorii nu exclud însă nici varianta ca afaceristul să fi fost victima unui jaf. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru omor.