CORUL ARMATEI ROŞII, DIN NOU ÎN ROMÂNIA

DISTRIBUIȚI

Armata Roşie, din nou în România! Nu e vorba de soldaţii sovietici, ci de corul Armatei Roşii, venit în ţara noastră pentru a susţine două concerte. Noi am asistat la una dintre repetiţii şi vă spunem că nu veţi avea ce regreta dacă veţi merge să urmăriţi spectacolul. Ruşii au promis şi câteva surprize, iar noi am aflat una dintre ele. Care este aceasta, aflaţi în materialul ce urmează.

Corul Armatei Roşii Alexandrov este renumit pentru fineţea şi puritatea interpretării muzicale, plină de emoţie graţie înzestrării  vocale a membrilor aleşi pe sprânceană. În fiecare an cântă cu sala plină în toate ţările lumii. Vă întrebaţi care este reţeta succesului lor?

Să nu credeţi că un spectacol de o aşa amploare se realizează uşor. În spatele fiecărui concert sunt sute de ore de repetiţii

Totodată, membrii corului sunt selectaţi din sute de doritori care vin zilnic la preselecţii, însă rigorile sunt foarte mari – în afară de cultură muzicală, candidaţii trebuie să înveţe rapid melodiile în diverse limbi. Solistul Evgeny este unul dintre norocoşii care au reuşit să intre în Corul Armatei Roşii.

Corul are în repertoriu melodii de la „Kalinka”, până la hituri ale Beatles şi Queen, însă aduc ceva nou în fiecare spectacol. Corul Armatei Roşii Alexandrov va concerta mâine, la Sala Palatului şi una dintre cele mai cunoscute piese, Smuglyanka, va fi interpretată alături de o româncă