COPIL UCIS ÎN CĂRUȚĂ

DISTRIBUIȚI

Tragedie într-o localitate din Botoşani! Un băieţel de opt ani a murit, iar fratele său cu doi ani mai mic şi tatăl lor au fost grav răniţi, după ce căruţa cu care mergeau spre casă s-a răsturnat! S-ar fi speriat calul spun martorii, dar tot ei le-au povestit poliţiştilor care au făcut primele cercetări, că bărbatul era beat. El va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Accidentul s-a petrecut în această dimineaţă, în localitatea botoşăneană Băluşeni. Bărbatul de 41 de ani venea de la câmp, cu cei doi băieţei. Erau cu toţii în căruţă când calul s-a oprit într-un podeţ.

Medicii care au fost chemaţi imediat în ajutor au încercat să îl resusciteze pe copilul de 8 ani, dar după aproape o oră au declarat decesul.

Deşi martorii spun că de vină ar fi fost calul, care s-a speriat, poliţiştii sunt convinşi că dacă bărbatul nu l-ar fi gonit nebuneşte, nimic rău nu s-ar fi întâmplat.

Bărbatul este acum internat la spital, împreună cu celălt fiu, de 6 ani, care era cu el în căruţă. Acasă îl mai aşteaptă încă trei copii.