Colegii noştri Livia Graur şi Marius Saizu au oferit un strop de speranţă unor oameni, care atunci când şi-au văzut copilul bolnav au decis să lupte şi pentru alţi micuţi suferinzi. În urma ediţiei aniversare „Mama mea găteşte mai bine”, difuzată în ziua în care Prima TV a împlinit douăzeci de ani, Livia Graur şi Marius Saizu au câştigat un premiu în valoare de 1.500 de lei. Banii au ajuns la centrul de recuperare pentru copiii cu dizabilităţi „Ana-Maria”, din Hunedoara

DISTRIBUIȚI

Dincolo de divertisment, uneori stau tone de bunătate şi implicare! Colegii noştri Livia Graur şi Marius Saizu au oferit un strop de speranţă unor oameni, care atunci când şi-au văzut copilul bolnav au decis să lupte şi pentru alţi micuţi suferinzi. În urma ediţiei aniversare „Mama mea găteşte mai bine”, difuzată în ziua în care Prima TV a împlinit douăzeci de ani, Livia Graur şi Marius Saizu au câştigat un premiu în valoare de 1.500 de lei. Banii au ajuns la centrul de recuperare pentru copiii cu dizabilităţi „Ana-Maria”, din Hunedoara. Ajutorul este, însă, multe prea mic având în vedere că numai în judeţul Hunedoara sunt peste 1.700 de micuţi care au nevoie de recuperare neuromotorie.

La treisprezece zile după ce s-a născut, Ana-Maria a suferit două atacuri cerebrale care i-au afectat grav creierul. La vârsta de un an, nici măcar nu-şi putea ţine capul singură. Deşi medicii au spus că starea ei este iremediabilă, părinţii micuţei s-au încăpăţânat să încerce să-i ofere o viaţă normală. Şi nu doar ei. Ci tuturor copiilor care suferă de aceleaşi probleme precum Ana-Maria. Aşa s-a înfiinţat Centrul de Recuperare pentru Copiii cu Dizabilităţi Ana-Maria. Aici, a ajuns şi premiul câştigat de Livia Graur şi Marius Saizu la… „Mama mea găteşte mai bine”.

Până acum, peste 200 de copii au trecut pragul centrului. Pentru a lupta în continuare să redea normalitatea micuţilor

Numai în judeţul Hunedoara sunt peste 1.700 de copii care au nevoie de recuperare neuromotorie.

De când au pus pe picioare centrul, părinţii Anei-Maria au învăţat să se bucure de lucuri pe care mulţi dintre noi le consideră poate extrem de mici.

Pentru anul care vine, cei doi au singură dorinţă: să-şi vadă copila mergând singură.

Aceste persoane, care şi-au transformat drama personală într-un ajutor pentru semenii suferinzi, merită respectul şi implicarea noastră.