Cel mai frumos drum din lume este muză pentru 20 de artişti plastici care participă la a treia ediţie a Taberei de pictură „Transfăgărăşanul artiştilor”. Pictorii sunt cazaţi la un hotel aflat la doar 8 kilometri de barajul Vidraru

DISTRIBUIȚI

Cel mai frumos drum din lume este, în aceste zile, muză pentru 20 de artişti plastici din toată ţara, care participă la a treia ediţie a Taberei de pictură „Transfăgărăşanul artiştilor”. Pictorii sunt cazaţi la un hotel aflat la doar 8 kilometri de barajul Vidraru, pe Transfăgărăşan. De acolo ei pot surprinde peisajul devenit cunoscut în întreaga lume pentru frumuseţea lui, în toate momentele zilei.

Timp de patru zile, artiştii plastici au imortalizat pe pânze, într-o manieră personală, peisaje sau trăiri inspirate de drumul care străbate munţii Făgăraş. Pe toate le-au reunit într-o expoziţie de suflet.

Evenimentul este menit să atragă atenţia asupra zonelor Curtea de Argeş – Transfăgărăşan. Pictorii au surprins, fiecare după inspiraţie, frânturi desprinse parcă din poveşti.

De la peisaje cu Lacul Vidraru, imagini ale celor mai înalţi munţi de la noi, pădurea de foioase şi conifere şi până la spectaculosul drum care leagă Transilvania de Muntenia, toate se regăsesc în aceste picturi.

Toate operele de artă vor putea fi admirate de toţi turiştii care vor ajunge în hotelul unde au fost cazaţi artiştii pentru că picturile vor decora camerele, sala de conferinţe, holul şi restaurantul unităţii de cazare.