Cei mai buni actori din filme şi seriale de top au fost recompensaţi cu un trofeu din partea Sindicatului Actorilor. A 23-a gală a premiilor are loc într-un context tensionat în Statele Unite

DISTRIBUIȚI

Cei mai buni actori din filme şi seriale de top au fost recompensaţi cu un trofeu din partea Sindicatului Actorilor. A 23-a gală a premiilor are loc într-un context tensionat în Statele Unite, din cauza restricţiilor în privinţa imigraţiei luate de Donald Trump. Aşadar, toţi câştigătorii au criticat aspru noile politici ale Casei Albe.

Premiile Sindicatului Actorilor au fost prezentate de Ashton Kutcher, care a dat tonul discursurilor critice din timpul acestei seri.

Marele trofeu al Galei – cea mai bună distribuţie într-un film – a fost câştigat de actriţele din Hidden Figures-Figuri Ascunse. Pelicula spune povestea unor matematiciene de culoare, implicate în cursa spaţială din anii 60.

Cei mai buni actori au fost aleşi Denzel Washington, pentru Fences şi Emma Stone pentru La La Land.

Premiile Sindicatului Actorilor, care cuprinde 120.000 de membri, sunt precursoarele Premiilor Oscar. Mult-aşteptata ceremonie are loc pe 26 februarie, la Los Angeles, şi va fi prezentată de Jimmy Kimmel.