Cei care ar trebui să ne trateze rănile sunt, uneori, cei care ne rănesc. Stupefiant, dar adevărat. Un medic din Pucioasa l-a atacat cu pumnii pe însoţitorul unei paciente, doar pentru că acesta a îndrăznit să-l deranjeze. Venit la spital cu bunica soţiei sale, tânărul devenit victimă l-a întrebat pe doctor cum îl cheamă şi de ce vorbeşte urât cu bătrâna şi de aici a pornit scandalul

DISTRIBUIȚI

Cei care ar trebui să ne trateze rănile sunt, uneori, cei care ne rănesc. Stupefiant, dar adevărat. Un medic din Pucioasa l-a atacat cu pumnii pe însoţitorul unei paciente, doar pentru că acesta a îndrăznit să-l deranjeze. Venit la spital cu bunica soţiei sale, tânărul devenit victimă l-a întrebat pe doctor cum îl cheamă şi de ce vorbeşte urât cu bătrâna şi de aici a pornit scandalul. Poliţia a întocmit deja dosare penale pentru cei doi, doctorul fiind acuzat de violenţă, iar victima pentru ameninţări.Vă avertizez că urmează imagini cu un puternic imapct emoţional!

Pe medic îl cheamă Costel Geambaşu şi a fost extrem de supărat când i s-a cerut ajutor. Un tânăr de 28 de ani a venit la spitalul din Pucioasa cu bunica soţiei sale, care acuza dureri puternice de abdomen. El spune că la Urgenţă bătrânei i s-a făcut un calmant şi a fost trimisă acasă, că nu e nimic grav. Când au insistat pentru verificări mai atente au fost trimişi la doctorul Costel Geambaşu. Care… nu s-a purtat tocmai adecvat.

Mai mult, medicul l-ar fi jignit şi pe copilul nenăscut al însoţitorului bătrânei, despre care a spus că va fi un handicapat.

Bărbatul nu a înţeles comportamentul agresiv al medicului, dar a rămas cu un gust amar.

Directorul medical al Spitalului din Pucioasa spune că deocamdată nu se pot lua măsuri împotriva doctorului Geambaşu.

Doctorul Cioroba îi găseşte colegului său circumstanţe atenuante, dar nu şi o justificare.

Din nefericire, cea care a avut de suferit a fost bătrâna adusă la spitalul din Pucioasa cu dureri mari de abdomen. Ea a fost operată cu succes în această dimineaţă, la spitalul din Târgovişte.