Caz şocant în judeţul Vâlcea. O bătrână care a murit în plină stradă a fost lăsată să zacă pe asfal ore în şir. Localnicii spun că au chemat Ambulanţa, însă medicii au plecat de la faţa locului fără să ridice din drum trupul neînsufleţit. În urma necropsiei s-a stabilit că femeia căzută în stradă a suferit un infarct miocardic

DISTRIBUIȚI

Caz şocant în judeţul Vâlcea. O bătrână care a murit în plină stradă a fost lăsată să zacă pe asfal ore în şir. Localnicii spun că au chemat Ambulanţa, însă medicii au plecat de la faţa locului fără să ridice din drum trupul neînsufleţit. În urma necropsiei s-a stabilit că femeia căzută în stradă a suferit un infarct miocardic. Revoltător este faptul că în zonă funcţionează doar două echipaje de Ambulanţă la un număr de 65.000 de persoane. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Incidentul s-a petrecut în localitatea Goruneşti din judeţul Vâlcea. O bătrână în vârstă de 67 de ani a căzut pe stradă în apropierea unei şcoli şi a murit. Localnicii au sunat imediat la numărul de urgenţă 112. Poliţiştii au ajuns la faţa locului în 10 minute.

Martorii spun că medicii de pe ambulanţa care a sosit la faţa locului au lăsat trupul neînsufleţit al femeii în drum, unde a zăcut ore bune.

Contactaţi pentru un punct de vedere, cei de la Serviciul de Ambulanţă susţin că în zonă acţionează doar două ambulanţe pentru un număr de 65.000 de oameni, după ce spitalul din Bălceşti s-a închis. Mai mult, maşinile ar fi uzate, una din ele având la bord peste 800 de mii de kilometri.

În urma efectuării necropsiei, medicul legist a stabilit că bătrâna a suferit un infarct miocardic.

Deşi reprezentanţii serviciului de Ambulanţă susţin că trupurile neînsufleţite nu sunt transportate cu ambulanţele, localnicii au fost revoltaţi că trupul femeii a zăcut în stradă mai multe ore.

Ancheta în acest caz este acum în desfăşurare.

În anul 2011, un alt vâlcean şi-a găsit sfârşitul pe o stradă din Bălceşti. Bărbatul a murit la câteva zile după ce ministrul Sănătăţii de la acea vreme, Cseke Attila, semnase ordinul de desfiinţare a spitalului din Bălceşti.