Căţeluşă hrănită cu bolduri

DISTRIBUIȚI

Caz revoltător la Ghioroc, în judeţul Arad, o căţelusă a fost hrănită cu zeci de ace de gămălie, apoi aruncată în stradă! Stăpâna ei a vrut astfel să o pedepsească pentru că a rămas… gestantă… Bietul animal a fost găsit agonizând şi-atunci a fost dus la veterinar. Cu eforturi uriaşe, medicii au reuşit până la urmă să îi scoată 45 de bolduri şi să îi salveze viaţa. Acum vor ca individa care a făcut o asemenea oroare să plătească pentru faptele ei.

Când a fost găsită pe stradă, căţeluşa era aproape leşinată. Cea care a văzut-o şi-a dat seama imediat că are pui în burtă, aşa că a dus-o la veterinar. Acolo a aflat că este pe moarte.

Dacă nu se va întâmpla asta, urmează o nouă operaţie. Între timp, stăpâna ei, bănuită că i-a pus bolduri în mâncare, nu recunoaşte nimic!

Totuşi, vecinii susţin că au mai văzut-o maltratând câinii. Dar niciodată nu s-au gândit că poate merge atât de departe.

Cei care au salvat-o pe căţeluşă au botezat-o „Garbo”. Deocamdată ea va rămâne la clinică, până când starea ei de sănătate va fi perfectă. După aceea, va fi dată probabil, spre adopţie.