Case noi, reduceri de mii de euro

DISTRIBUIȚI

Te muţi în casă nouă cu doar o sută de lei, primeşti o maşină cadou la un apartament cumpărat în centrul Bucureştiului sau dacă vrei o vilă în zona Colentina primeşti reducere de 60.000 de euro din preţul de vânzare al acesteia. Sunt doar câteva dintre ofertele puse la bătaie pe piaţa imobiliară, la cel mai mare târg de profil al anului, din Capitală. Toamna i-a făcut pe dezvoltatorii imobiliari mai dispuşi la reduceri aşa că oferta de discounturi este variată. Pentru zona de sud a Capitalei, unii dintre dezvoltatori vin cu reduceri chiar şi de 15% pentru apartamentul cumpărat, iar locul de parcare este oferit cadou.

Dacă vreţi, mai degrabă, zona de sud a Bucureştiului, în apropierea staţiilor de metrou, acolo unde preţurile pentru un apartament nou, într-un ansamblu rezidenţial, sunt mult mai accesibile, dezvoltatorii vin şi acolo cu oferte.

Dacă, în schimb, vă doriţi o vilă, în zona de nord a Capitalei, reducerile sunt chiar şi de câteva zeci de mii de euro.

Iar dacă totuşi aveţi o locuinţă veche şi vreţi una nouă, există un fel de…rabla imobiliară.

Cele mai mici reduceri de toamnă, pentru ansamblurile rezidenţiale noi, sunt pentru cele situate în zonele limitrofe Bucureştiului, acolo unde şi preţul de cumpărare al unui apartament este mai mic, în comparaţie cu unul din zona centrală.