Case de lux în mijlocul naturii

DISTRIBUIȚI

Reconectarea cu natura. Este conceptul esenţial al unui proiect nou pe piaţa imobiliară de lux din România. Investitorii şi-au propus ca ori de câte ori ajung acasă, oamenii să se reconecteze cu mediul care îi înconjoară. Aşa că au dezvoltat complexul rezidenţial în mijlocul pădurii. Iar casele le-au construit cu o suprafaţă vitrată mare, pentru a beneficia de lumina naturală.

În mijlocul pădurii, privirile sunt atrase de aceste două case. Mari, luminoase, moderne, ideale pentru cei care se gândesc să îşi cumpere o locuinţă departe de agitaţia şi traficul din Bucureşti. Într-un cartier care pare să fie parte din natură, un proiect nou se dezvoltă şi îşi face loc pe piaţa imobiliară de lux.

Controlul jaluzelelor şi al întregii locuinţe se realizează prin aceste mici monitoare, montate în toată casa.

Însă ferestrele acoperişului sunt automatizate. 

Sistemul blochează razele soarelui pentru a evita încălzirea excesivă pe timpul verii. În aceaste case nu e nevoie de aer condiţionat, atât răcirea vara cât şi încălzirea iarna sunt realizate prin pompe de căldură cu circuit închis care reduc semnificativ costurile de întreţinere.

Totodată casa respiră singură, printr-un sistem de ventilaţie, nefiind nevoie să deschideţi geamurile.

În curând vor fi aduse alte 4 modele diferite de case. Preţurile pornesc de la 250 de mii de euro până la 2 milioane de euro cât costă această locuinţă, care are o suprafaţă foarte mare. 420 de metri pătraţi împărţiţi în subsol, parter şi etaj. Camerele sunt spaţioase, mobila a fost realizată special pentru această casă, baia de la etaj are şi saună, livingul dar şi locul pentru citit au vedere spre mijlocul cartierului, în care a fost proiectat un parc, iar în spatele casei există o mică grădină elegantă. 

În 3 ani investitorii plănuiesc să finalizeze 140 de case, fiecare cu suprafaţă pentru curte de la 750 la 2300 de metri pătraţi. În decursul anilor complexul rezidenţial va cuprinde 980 de case desfăşurate pe o suprafaţă de 90 de ha.

Dacă vă doriţi o astfel de locuinţă, trebuie să ştiţi că fiecare casă va respecta structura dar modelul va fi unicat şi va dura în jur de 9 luni până vă veţi putea muta în ea.