CARNAGIU PE DN 1

DISTRIBUIȚI

Din cauza ploii şi a carosabilului umed, a fost carnagiu pe Valea Prahovei, după ce două maşini s-au ciocnit frontal! Şase oameni au fost răniţi şi imediat şapte autospeciale de intervenţie au venit la locul accidentului, ca să ajute victimele. Din păcate, pentru una dintre ele, o femeie de 60 de ani, rămasă încarcerată, nu s-a mai putut face nimic! Ea a fost declarată decedată, după zeci de minute de resuscitare.

Accidentul s-a produs la Azuga, în această după-amiază. O maşină în care erau doi oameni şi care mergea spre Braşov, a derapat pe şoseaua udă şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de alta, în care erau patru oameni.

Şapte maşini ale ISU Prahova au ajuns la locul accidentului: o maşină SMURD, una de descarcerare, 4 echipaje ale ambulanţei şi o autospecială cu apă. Alte două echipaje SMURD ale ISU Braşov au venit pregătite să intervină, în caz de nevoie. Toţi cei şase oameni au fost răniţi, dar cel mai grav a fost o femeie rămasă încarcerată. Ea a murit în braţele medcilor.

Din cauza accidentului, traficul de pe Valea Prahovei a fost deviat pe la Cheia, timp de câteva ore, până când poliţiştii au terminat cercetările.