Carambol pe drumul care face legătura între Râmnicu Vâlcea şi Slatina. Patru maşini s-au ciocnit în lanţ, în această dimineaţă, după ce un şofer care circula cu viteză n-a observat la timp că autoturismul din faţa lui virează la stânga şi l-a izbit puternic. În urma impactului, autoturismul a ricoşat în alte două maşini care circulau regulamentar

DISTRIBUIȚI

Carambol pe drumul care face legătura între Râmnicu Vâlcea şi Slatina. Patru maşini s-au ciocnit în lanţ, în această dimineaţă, după ce un şofer care circula cu viteză n-a observat la timp că autoturismul din faţa lui virează la stânga şi l-a izbit puternic. În urma impactului, autoturismul a ricoşat în alte două maşini care circulau regulamentar. În urma impactului, doi oameni au fost răniţi.

Accidentul s-a produs în dreptul localităţii Râureni. Vinovat de tragedie ar fi şoferul unui bolid care n-a observat la timp că şoferul care circula în faţa lui intenţionează să vireze la stânga şi a intrat cu viteză în maşina condusă de acesta. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul din urmă a fost aruncat într-o altă maşină, apoi a ricoşat într-o dubiţă care circula pe celălalt sens.

Şoferul care intenţiona să vireze la stânga mai avea doar câţiva metri până acasă. Bărbatul a refuzat să meargă la spital pentru investigaţii suplimentare.

Şoferul vinovat a rămas încarcerat în urma impactului şi a fost transportat la spitalul judeţean de urgenţă din Râmnicu Vâlcea, pentru îngrijiri medicale. Traficul rutier a fost paralizat în zonă mai bine de o oră, timp în care s-au format cozi de maşini pe o distanţă de aproape doi kilometri