Când în portofel sunt bani puţini, dar Paştele este aproape, banii cu-mprumut salvează situaţia. În perioada sărbătorilor, numărul românilor care apelează la un card de credit este în creştere. Însă, cheltuielile făcute fără responsabilitatea rambursării în termen se transformă în datorii greu de rambursat ulterior

DISTRIBUIȚI

Când în portofel sunt bani puţini, dar Paştele este aproape, banii cu-mprumut salvează situaţia. În perioada sărbătorilor, numărul românilor care apelează la un card de credit este în creştere. Însă, cheltuielile făcute fără responsabilitatea rambursării în termen se transformă în datorii greu de rambursat ulterior.

Sunt mulţi cei care aleg să-şi facă Paştele pe datorie. Cu un drum la bancă, îşi iau un card de cumpărături şi ies la shopping. Fie pentru preparatele pentru masa de Paşte, fie ca să se înnoiască, aşa cum spune tradiţia. De plătit, plătesc mai târziu… ratele pentru cumpărăturile pe care le-au făcut.

Acelaşi lucru se aşteaptă să se întâmple şi acum când cardul de credit devine cel mai bun prieten al celor cu poftă de cheltuit.

Înainte de a cumpăra orice, gândiţi-vă bine la planul pe care trebuie să-l respectaţi pentru plata banilor la bancă.

Dacă respectaţi planul de rambursare, nu veţi avea în plus grija dobânzii, pentru că aceasta va fi zero.