Cal bătut fără mila de stăpân

DISTRIBUIȚI

Scene de o cruzime ieşită din comun au fost filmate într-o intersecţie din Constanţa. Un cal căzut la pământ a fost lovit cu bestialitate de propriul stăpân, sub privirile îngrozite ale trecătorilor. Animalul era imobilizat după ce a fost lovit de o maşină. Poliţiştii locali au intervenit, într-un final, şi i-au aplicat căruţaşului, o corecţie, cu palma. Atenţie, urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

Un şofer a surprins scena halucinantă, în plină zi, pe o stradă din Constanţa. În imagini se vedem cum o căruţă este oprită printre maşini, iar calul prins în hamuri se prăbuşeşte pe carosabil. Stăpânul nu se arată deloc impresionat de starea animalului şi, în loc să-l ajute, îl obligă, fără milă, să se ridice de jos, cu lovituri crunte.

Cu puţin timp înainte, căruţa fusese lovită de o maşină, iar calul a fost rănit în impact. Asta l-a înfuriat pe bărbatul care a mers cu atelajul, pe mijlocul străzii.

Nu este prima dată când căruţaşul goneşte cu atelajul prin oraş, spun martorii scenei. Şi o ştiu, se pare, şi poliţiştii.

De această dată, însă, poliţiştii i-au aplicat o corecţie bărbatului. Un alt martor a surprins momentul în care proprietarul căruţei este pălmuit de un agent.

Căruţaşul, de 29  de ani, din localitatea Cumpăna, consumase alcool. Poliţiştii l-au amendat cu 2250 de lei şi au deschis pe numele lui un dosar penal pentru rele tratamente aplicate animalului. Din păcate, calul s-a întors în curtea stăpânului.