Câine călcat intenţionat cu maşina

DISTRIBUIȚI

Imagini şocante surprinse de camerele de supraveghere, la Galaţi. Un taximetrist a fost filmat în timp ce trece intenţionat cu maşina peste un căţel aflat pe marginea străzii. Scenele înfiorătoare s-au petrecut sub ochii îngroziţi ai unui paznic din zonă. Imaginile au ajuns şi la şeful taximetristului care a luat deja decizia de a-l da afară pe şofer. Asociaţiile ce militează pentru protecţia animalelor vor depune, mâine, plângere la poliţie, aşa că şoferul riscă să ajungă la închisoare pentru fapta sa. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Pe imagini se poate observa cum taximetristul aduce un client în curtea unei firme şi se pregăteşte să iasă pe poartă, iar, la un moment dat, observă căţelul înghemuit pe marginea drumului. Dacă, iniţial, pare că vrea să-l evite, după câteva secunde, se răzgândeşte, trage de volan şi trece cu roţile peste câine.

Bărbatul, care a fost martor la scenele de-o cruzime rară, s-a dus imediat la câine, pentru a-l ajuta, însă patrupedul murise deja. Paznicii din zonă spun că animalul avea 16 ani, nu era deloc agresiv şi nu a derajat niciodată pe nimeni.

Iubitorii de animale sunt îngroziţi de faptul că, în ultima vreme, s-au înmulţit atacurile împotriva patrupedelor.

Gestul şocant al taximetristului a fost văzut şi de către şeful acestuia, care a luat deja măsuri.

Bărbatul ar putea ajunge în spatele gratiilor şi asta pentru că agresiunea sau uciderea animalelor se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an. În urmă cu două săptămâni, un alt tânar s-a ales cu dosar penal după ce a omorât cu un topor un câine care dormea în faţa blocului.