BOUREANU ŞI FOSTA SOŢIE, RĂZBOI ÎN INSTANŢĂ

DISTRIBUIȚI

Cristian Boureanu s-ar putea să piardă custodia Ioanei. Irina, fosta lui soţie, a depus două cereri în instanţă pentru ca fiica lor să rămână cu ea.

Dacă mama şi tata se vor bate prin tribunale pentru custodia ei, Ioana poartă şi ea un război cu Cristian Boureanu.  Aflaţi acum despre ce este vorba.

După declaraţii la Poliţie, la Protecţia Copilului şi la Institutul de Medicină Legală, Cristian Boureanu şi fosta lui soţie, Irina Boureanu, vor ajunge în faţa magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 6. Irina, mama Ioanei Boureanu, a depus două cereri, una pentru exercitarea autorităţii părinteşti şi alta de ordonanţă preşedinţială, pentru a obţine custodia fiicei sale.

Fostul politician a câştigat custodia Ioanei, în 2004, după un divorţ cu scandal. Acum însă, Irina Boureanu, pare decisă să profite de toată această tevatură. În urmă câteva săptămâni, în presă, au apărut imagini şocante cu Cristian Boureanu târându-şi fiica pe stradă, dar şi înregistrări în care acesta îşi iese din fire şi urlă la Ioana, folosind cuvinte dure.

Dacă mama şi tata se vor bate prin tribunale pentru custodia ei, Ioana poartă şi ea un război cu Cristian Boureanu pe… haine.

Până în acest moment, judecătorii nu au stabilit încă un termen în procesul pe care Irina Boreanu i l-a intentat fostului soţ pentru obţinerea custodiei fiicei lor, Ioana.