Boureanu, bătaie pe custodie şi pensie

DISTRIBUIȚI

Cristian Boureanu se relaxează în Maldive împreună cu iubita lui. Doar că în ţară, fosta lui soţie continuă demersurile pentru obţinerea custodiei fiicei lor, Ioana.Fosta soţie nu cere doar ca fiica lor să fie în grija ei, ci şi o pensie alimentară consistentă! 

Probabil ca să uite de momentele în care a ţipat la fiica lui şi a târât-o pe jos în plină stradă, împreună cu bodyguard-ul lui, Cristian Boureanu a plecat în Maldive împreună cu iubita, Laura Dincă. Însă în ţară, apele nu s-au liniştit deloc.

Irina Boureanu, fosta lui soţie, încearcă pe toate căile să-l facă să plătească. A câştigat ordonanţa preşedinţială prin care fiica lor, Ioana, poate locui provizoriu cu ea, iar acum se pregăteşte, cu dovezi şi martori, pentru ca instanţa să dea o decizie definitivă în favoarea ei.

Irina Boureanu încearcă să obţină de la fostul ei soţ şi o pensie alimentară consistentă pentru fiica lor, care s-ar ridica lunar la 3000 de euro, conform click.ro.

Deşi Irina Boureanu are aşteptări mari, fostul politician pare să nu fie deschis la solicitările financiare ale fostei neveste.

Cei de la Protecţia Copilului s-au sesizat din oficiu în acest scandal, iar cazul a ajuns pe mâna psihologilor de la Direcţia de abuz şi neglijenţă. Timp de o lună, Ioana Boureanu a stat de vorbă cu angajatul de la DGASPC sector 1, care a consiliat-o, după ce a aflat că fata a fost bătută în mod repetat de către tată.

Totodată, procurorii de pe lângă Parchetul judecătoriei sectorului 1 au precizat faptul că fostul politician nu este urmărit penal în acest moment şi că se aşteaptă finalizarea anchetei. Dacă dosarul va ajunge în instanţă şi va fi condamnat, Cristian Boureanu poate fi obligat să plătească o amendă penală sau chiar să stea după gratii între 3 luni şi un an.