Biciuită de soţ

DISTRIBUIȚI

Scene şocante petrecute în satul Lungani, din Iaşi. Un bărbat de 76 de ani de ani şi-a legat soţia de mâini şi de picioare şi a biciuit-o minute bune. Femeia a ajuns la spital, cu răni grave, iar bărbatul a fost dus în spatele gratiilor, după ce anchetatorii l-au audiat ore întregi. Bătrânul recunoaşte că şi-a lovit cu bestialitate partenera de viaţă dar se apără şi spune că bătrâna a pornit întregul scandal.

De soţii Lungu a auzit tot satul. Scandalurile sunt la ordinea zilei în gospodăria lor, iar bărbatul se pare că îşi loveşte, frecvent, soţia. Nimeni nu şi-a închipuit însă că femeia va fi supusă la chinuri cumplite chiar de către cel cu care îşi duce traiul de mai bine de 16 ani.

La ultima ceartă însă situaţia s-a agravat. Într-una din seri, bărbatul a venit acasă, de la cârciumă şi, după o discuţie aprinsă, şi-a legat soţia de mâini şi de picioare, cu şireturile de la pantofi şi a biciuit-o până când femeia a căzut inconştientă, pe podea.

Nepotul  femeii este cel care a salvat-o pe bătrână, în ultima clipă şi a dus-o la spital.

Deşi tot satul ştie că bărbatul ar fi capul răutăţilor, omul se apără, ba mai mult, dă vina pe femeia pe care a bătut-o fără milă.

Povestea bărbatului nu i-a impresionat deloc pe anchetatori care l-au reţinut pentru 24 de ore. Ulterior, bărbatul a fost arestat preventiv şi îşi va petrece următoarele 30 de zile în saptele gratiilor.Femeia se află acum la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, sub atenta observaţie a medicilor.