BICICLETE PE ALESE

DISTRIBUIȚI

Bucureştiul începe să semene cu marile capitale europene şi să lupte cu aglomeraţia de pe străzi şi bulevarde şi, implicit cu poluarea, oferind locuitorilor şansa mersului pe bicicletă.  Începând de astăzi, au fost deschise primele staţii automatizate de bike sharing din România. De acum vă veţi putea plimba gratuit prin oraş, timp de o jumătate de oră, cu o bicicletă, însă doar în scop utilitar. Nu mai puţin de şase astfel de staţii au fost deschise în Capitală, iar pe viitor proiectul ar putea fi extins. 

Bike-Sharing-ul este unul dintre cele mai noi concepte în materie de transport urban, care îi permite cetăţeanului să se deplaseze în diverse puncte din oraş fără să aştepte în coloane interminabile. Mai mult, poate face în acest timp şi sport şi mai face şi economii. Cien ajunge între două staţii  în 30 de minute, nu trebuie să plătească nimic.

Iar să închiriezi una dintre biciclete este extrem de simplu.

Chitanţa dovedeşte cât timp a fost închiriată bicicleta. Abonamentul pe o zi costă 10 lei, pe o lună 35, iar pe un an – 100 de lei.

La ora actuală există 210 biciclete care pot fi închiriate 24 de ore din 24 şi returnate la oricare dintre cele 6 staţii automatizate de bike-sharing. Deşi este inspirat din proiecte similare care funcţionează cu succes în marile capitale europene, acest proiect este unul 100% românesc şi finanţat integral din fonduri private.