„BATMAN” spală geamuri

DISTRIBUIȚI

Şi pentru că se apropie Haloween-ul, câţiva tineri cu inimă mare s-au gândit şi la copiii internaţi în spitale în aceste zile. Aşa că, celor mici le-a fost oferită o privelişte memorabilă- eroii din filme şi desene animate au escaladat clădirea clinicii în care erau internaţi. S-a întâmplat în Rhode Island, Statele Unite.

Trei alpinişti utilitari au fost de acord să le facă micuţilor internaţi la spitalul de pediatrie din Providence, Rhode Island o bucurie. Aşa că au fost de acord să îmbrace haine de super erou atunci când au curăţat geamurile clădirii din sticlă. Evident că prezenţa lor nu a putut trece neobservată . Copilaşii, deşi bolnavi, au râs, au strigat şi au interacţionat cu eroii preferaţi – Căpitanul America, Batman şi Spiderman

Părinţii au fost mai mult decât entuziasmaţi de iniţiativa celor trei alpinişti utilitari, pentru că toţi ştiu cât de greu este pentru un copil să fie internat în spital. Aşa că orice bucurie este mai mult decât apreciată. Asta o ştiu şi cei trei muncitori la înălţime, care nu sunt la prima ispravă de acest fel. Firma la care lucrează este deja la a patra acţiune de costumare a angajaţilor care spală clădiri destinate copiilor aflaţi în situaţii nu tocmai plăcute. Răsplata lor e nepreţuită, pentru că nimic nu e mai important decât fericirea şi zâmbetul unui copil.