BÂRFE DE LA VEDETE ADUNATE

DISTRIBUIȚI

Antonia este o graviduţă sexy şi în formă. Şi chiar dacă este însărcinată în şapte luni, ea a făcut un show incendiar la… bară!

Iar Angelina Jolie plânge pe umărul lui Johnny Depp. Se pare că cei doi se cunosc de ani buni şi… se ajută la greu!

În schimb, Dana Rogoz a făcut un gest impresionant. Despre toate acestea, aflaţi chiar acum!

ANTONIA, SHOW INCENDIAR LA BARĂ  

Antonia este însărcinată în şapte luni, dar este într-o formă… de zile mari! Focoasa cântăreaţă a fost invitată să cânte într-un club din Timişoara şi a depăşit cu muuult aşteptările celor prezenţi! Antonia a făcut un show incendiar când a început să danseze la bara amplasată pe scenă. Bineînţeles, Antonia a fost „răsplătită” cu ropote de aplauze!

JOLIE ŞI DEPP, PRIETENI DE SUFERINŢĂ  

Angelina Jolie şi Johnny Depp sunt… prieteni de suferinţă. Cei doi s-au cunoscut în 2009, iar apropiaţii lor spun că au rămas prieteni buni încă de pe atunci. Mai mult, se pare că Depp i-a recomandat-o lui Jolie pe avocata Laura Wesser, pentru a se ocupa de divorţul de Brad Pitt. Tot Laura „l-a divorţat” pe Depp de Amber Heard şi… se pare că actorul a fost mulţumit de ea.

“Depp şi Angelina au vorbit foarte des chiar şi în timpul haosului care l-a cuprins pe Johnny după despărţirea de Amber Heard. Nu există nicio dovadă că apropierea dintre ei ar fi avut vreun rol în divorţul Angelinei de Brad Pitt, dar ei au discutat despre situaţie, iar Angelina a angajat-o pe avocata lui Johnny, pentru a o reprezenta şi pentru a-i da unele sfaturi”, a spus un apropiat al lui Depp.

DANA ROGOZ, GEST INCREDIBIL!

Dana Rogoz are un suflet mare! A demonstrat-o prin gestul nobil pe care l-a făcut pentru bolnavii de cancer. Actriţa a renunţat la o bună bucată din părul ei, care va deveni…o perucă pentru cei care suferă de crunta maladie. Dana a făcut un live pe Facebook în momentul în care a renunţat la cosiţele lungi. Gestul ei frumos a fost apreciat de mii de persoane. Şi trebuie să recunoaştem că schimbarea de look o prinde foarte bine! Bravo, Dana!