Autostradă ca în evul mediu

DISTRIBUIȚI

Se spune că prima impresie contează cel mai mult! Autorităţile, însă, nu par să ţină cont de acest lucru, dacă este să ne luăm după ceea ce am găsit în parcările amenajate la intrarea în ţară, pe Autostrada A1, Nădlac-Arad, unde toaletele sunt ţinute… sub lacăt. Disperaţi, cei care intră în România şi au nevoie să meargă la toaletă, sunt nevoiţi să-şi facă necesităţile fiziologice în natură, ca şi în evul mediu.

Şocul celor care apasă pe clanţă, mulţi dintre ei străini, este la fel de mare ca în momentul în care descoperă mizeria din spatele clădirii.

Mai grav este faptul că situaţia este aceeaşi, încă de la intrarea în ţară. Practic, cele 4 toalete construite, pe o rază de 40 de kilometri, dus-întors, între Nădlac şi Arad, sunt închise.

Cei de la CNADNR spun că, în prezent, nu mai există contract cu firma care se ocupa de întreţinerea spaţiilor de servicii de pe A1 şi că va mai dura cel puţin o lună până la semnarea noului contract. În plus, reprezentanţii companiei de drumuri anunţă controale şi amenzi usturătoare pentru cei care îşi fac nevoile în afara spaţiilor amenajate.