Au stat cu ochii pe site-urile retailerilor online încă dinainte să se crape de ziuă. Şi asta pentru că şi-au dorit să fie printre primii care au comandat produsele cu preţuri tăiate, în vinerea neagră a reducerilor. Vorbim despre sutele de mii de români care au făcut cumpărături de Black Friday. Telefoanele inteligente de ultimă generaţie s-au vândut din primul minut de la începerea campaniei, cererea este foarte mare şi pentru produsele de modă, televizoare şi electrocasnice

DISTRIBUIȚI

Au stat cu ochii pe site-urile retailerilor online încă dinainte să se crape de ziuă. Şi asta pentru că şi-au dorit să fie printre primii care au comandat produsele cu preţuri tăiate, în vinerea neagră a reducerilor. Vorbim despre sutele de mii de români care au făcut cumpărături de Black Friday. Telefoanele inteligente de ultimă generaţie s-au vândut din primul minut de la începerea campaniei, cererea este foarte mare şi pentru produsele de modă, televizoare şi electrocasnice. Autoturismele care au beneficiat şi ele de reduceri au fost vândute încă de la primele ore ale zilei.

Peste 470.000 de vizitatori au accesat simultan site-ul cu reduceri al unuia dintre cei mai mari retaileri online la scurt timp de la lansarea campaniei de Black Friday.

Iar românii n-au dus lipsă de bani căci au cumpărat de toate, inclusiv lingouri de aur, pachete de vacanţă sau automobile.

Cele mai vândute au fost de departe telefoanele mobile de ultimă generaţie.

În cazul smartphoneurilor, reducerile ajung până la 35%, iar la televizoarele 4K preţurile sunt mai mici cu până la 55%. Unii dintre retaileri au decis să prelungească perioada reducerilor până pe 19 noiembrie.