Au pus mână de la mână şi au reuşit să strângă de două ori mai mulţi bani decât şi-au propus pentru a construi refugiul părinţilor. Este reuşita celor peste 100.000 de oameni cu suflet mare care au donat câte doi euro prin SMS pentru construirea unui centru care să găzduiască părinţii copiilor bolnavi de cancer, pe durata tratamentului. Campania MagicHome a luat final astăzi, după ce peste 600 de persoane au stat pe scaunul suferinţei zi şi noapte

DISTRIBUIȚI

Au pus mână de la mână şi au reuşit să strângă de două ori mai mulţi bani decât şi-au propus pentru a construi refugiul părinţilor. Este reuşita celor peste 100.000 de oameni cu suflet mare care au donat câte doi euro prin SMS pentru construirea unui centru care să găzduiască părinţii copiilor bolnavi de cancer, pe durata tratamentului. Campania MagicHome a luat final astăzi, după ce peste 600 de persoane au stat pe scaunul suferinţei zi şi noapte.

Pe 3 noiembrie s-au aşezat pe un scaun şi au promis că nu se vor ridica până nu vor strânge 100.000 de SMS-uri. E povestea tuturor celor care au pus mână de la mână pentru ca scaunul suferinţei să poată fi eliberat.

Nu mai puţin de 115.000 de SMS-uri cu textul Magic au fost primite la 8844. La rândul lor, românii din străinătate au donat aproape 100.000 de euro, iar ,,comunitatea mamelor la primul bebe” a reuşit să strângă, la rândul ei, 104.000 de euro în doar şase zile. Unul dintre cele mai mari hipermarketuri din România a donat 100.000 de euro acestei cauze, astfel că echipa MagicHome a reuşit să strângă toţi banii necesari pentru a construi refugiul părinţilor. Însă acest proiect nu a fost numai despre bani. A fost şi despre… bunătate.

La rândul lor, vedetele Prima TV şi-au exprimat solidaritatea şi au luat un loc pe scaunul durerii.

Refugiul părinţilor va putea găzdui 30 de părinţi zilnic, pe tot parcursul anului. În casă va exista şi o cameră senzorială, special adaptată nevoilor copiilor cu afecţiuni oncologice, dar şi o echipă de terapie, care va lucra cu toate familiile greu încercate de viaţă.