Au mai rămas câteva zile până la Crăciun, dar această sărbătoare nu este întâmpinată la fel de toată lumea. În timp ce unii copii se întreabă ce cadouri vor găsi sub brad, alţii se gândesc dacă vor avea ce să mănânce. Acesta este şi cazul unei fetiţe de doar zece ani, a cărei familie trăieşte doar de pe urma alocaţiilor. Cami, în ciuda problemelor financiare, încearcă să găsească mereu un motiv să zâmbească, iar cea mai fericită este atunci când joacă fotbal

DISTRIBUIȚI

Au mai rămas câteva zile până la Crăciun, dar această sărbătoare nu este întâmpinată la fel de toată lumea.  În timp ce unii copii se întreabă ce cadouri vor găsi sub brad, alţii se gândesc dacă vor avea ce să mănânce. Acesta este şi cazul unei fetiţe de doar zece ani, a cărei familie trăieşte doar de pe urma alocaţiilor. Cami, în ciuda problemelor financiare, încearcă să găsească mereu un motiv să zâmbească, iar cea mai fericită este atunci când joacă fotbal.

Ea este Cami, o fetiţă pe cât de mică şi încercată de viaţă, pe atât de veselă şi plină de energie.

Se trezeşte şi se culcă cu gândul la fotbal. Pe teren este locul în care se simte cel mai bine şi în care uită de problemele de acasă. fetiţa a moştenit dragostea pentru acest sport de la tatăl ei, care a fost portar.

Colegii de echipă şi antrenorul sunt a doua ei familie.

Şi nici nu au cum să nu o ajuţi după ce îi afli povestea. Viaţa lui Cami şi a familiei sale nu a fost niciodată uşoară. De când se ştiu au avut probleme financiare. Tatăl este bolnav şi nu poate lucra, iar de parcă nu ar fi fost de ajuns, recent şi mama a avut grave probleme de sănătate şi a trebuit să întrerupă munca.

Acum, trăiesc doar din alocaţii şi ajutoare.

Mama nici nu i-a întrebat pe cei mici ce îşi doresc de Crăciun.

Mai sunt câteva zile până la Crăciun, iar această familie, abia dacă are bani să supravieţuiască. Îi puteţi ajuta printr-un simplu SMS cu textul AJUT la 8844, donând astfel 2 euro. Moş Crăciun ar putea veni şi la ei anul acesta cu ajutorul dumneavoastră, dar şi al Asociaţiei Fundaţia Dezvoltarea Popoarelor, care contribuie la integrarea socială a sute de copii nevoiaşi.