Au făcut de-a lungul timpului furori cu piesele lor şi au scos hit după hit, însă acum se reinventează. Vorbim despre legendara trupă Damian Drăghici & Brothers, care va veni la Bucureşti cu Boho Fest. Un show de excepţie care îmbină mai multe stiluri muzicale

DISTRIBUIȚI

Au făcut de-a lungul timpului furori cu piesele lor şi au scos hit după hit, însă acum se reinventează. Vorbim despre legendara trupă Damian Drăghici & Brothers, care va veni la Bucureşti cu Boho Fest. Un show de excepţie care îmbină mai multe stiluri muzicale. Instrumentele tradiţionale lăutăreşti, elemente de rock dar şi puţină muzică electronică. Totul va duce la un rezultat diferit, aşa cum este şi noua formulă a trupei, care s-a mărit cu câţiva membri.

Damian Drăghici nu termină să îşi mai surprindă fanii. De data acesta, vine cu un concert caritabil cu totul diferit faţă de ceea ce a făcut până acum.

Showul va avea loc luni, 27 noiembrie, pe scena teatrului naţional, unde îndrăgita trupă va concerta începând cu ora 20.00.

Cei prezenţi vor avea oportunitatea de a asculta live cele cunoscute piese ale trupei, de la înfiinţare şi până în prezent.

De câteva zile, trupa repetă 12 ore pe zi pentru a fi siguri că luni concertul va fi exact aşa cum şi-au propus.

Ei spun că Boho Fest este despre muzică bună şi despre spiritul liber, iar veniturile din acest concert vor fi donate unei cauze nobile.