Atacaţi cu bâte şi săbii

DISTRIBUIȚI

Scene desprinse din filmele de acţiune, s-au derulat în Constanţa. 8 indivizi au fost reţinuti după ce s-au încăierat cu un grup de tineri care i-au atenţionat că circulă cu viteză pe şoseele şi punb vieţile oamenilor în pericol. Supăraţi că li s-a atras atenţia cei opt i-au au sărit la bătaie. Nu înainte însă de a-şi chema şi ajutoare. Pentru calmarea spiritelor a fost nevoie de interventia mascaţilor. Scenele de o violenţă extremă au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

Mai puţin de două minute a durat atacul furibund al tinerilor. Înarmaţi cu bâte şi săbii aceştia au luat cu asalt locuinţa tânărului care a avut curajul să le atragă atenţia să nu mai meargă cu viteză pe o stradă îngustă şi aglomerată.

Din fericire, atât victima cât şi prietenii ei au reuşit să se refugieze în curte. Au încuiat poarta şi au încercat să le ţină piept atacatorilor.

Unul dintre tineri a fost  grav rănit la o mână.  Chiar şi aşa, el a continuat să le ţină piept atacatorilor.

Vecinii au asistat ingroziţi la scenele care se derulau sub ochii lor. Au sunat la 112 şi au aşteptat cu teamă sosirea forţelor de ordine.

Văzând că nu reuşesc să intre în curte, atacatorii au renunţat şi au fugit unul câte unul . Chiar şi aşa,  poliţiştii sostiţi la faţa locului au reuşit să reţină 8 dintre suspecţi. Au fost audiaţi la parchet ore în şir iar apoi prezentati tribunalului cu proprunere de arestare preventivă.

Deşi imaginile sunt grăitoare, magistraţii au decis că cei opt nu reprezintă un pericol public. Aşa că au decis să îi cerceteze sub control judiciar. Au însă dosare penale pentru încăierare şi riscă până la 5 ani de inchisoare.