Atac sângeros în centrul Iaşului! Un bărbat a rămas mutilat pe viaţă, iar alte două persoane au ajuns la spital cu răni grave…totul din cauza unei femei care nu s-a asigurat că are poarta încuiată. Doi câini de luptă au scăpat din curtea stăpânei şi au băgat spaima în locuitorii din cartier

DISTRIBUIȚI

Atac sângeros în centrul Iaşului! Un bărbat a rămas mutilat pe viaţă, iar alte două persoane au ajuns la spital cu răni grave…totul din cauza unei femei care nu s-a asigurat că are poarta încuiată. Doi câini de luptă au scăpat din curtea stăpânei şi au băgat spaima în locuitorii din cartier. Au atacat iniţial o tânăra de 22 de ani, care trecea prin zonă. În apărarea ei au sărit doi bărbaţi. Au căzut însă şi ei victime animalelor agresive. Vă avertizez urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional.
Tânăra surprinsă în imagini, care fuge de furia celor doi câini, a ajuns la spital cu piciorul aproape sfârtecat. Se îndrepta spre casă când a fost atacată din senin de doi câini din rasa boxer. Strigătele de ajutor i-au îngrozit pe vecini.
Cei doi câini de luptă au mai făcut însă două victime. Este vorba despre doi bărbaţi care au sărit în ajutorul tinerei.
Răniţi în lupta cu animalele, cei doi au ajuns în grija medicilor. Unul dintre ei a rămas mutilat pe viaţă în urma atacului.
Atacul sângeros a avut loc ziua în amiaza mare. Cei doi câini de luptă au băgat spaima în vecini după ce stăpâna lor
Vecinii sunt revoltati si spun că nu este prima dată când cele trei animale fac victime în zonă.
Zona a fost împânzită de jandarmi şi poliţişti. Stăpâna câinilor a fost dusă la poliţie pentru audieri, unde dă explicaţii în faţa anchetatorilor. Între timp, cei doi câini agresivi, dar şi un al treilea animal, găsit în gospodăria femeii, au fost ridicaţi de hingheri şi duşi la un padoc.
Femeia s-a ales acum cu dosar penal.