Astăzi a fost zi liberă pentru bugetari şi nu numai aşa că, toată lumea a fugit la munte, pentru câteva ore de schiat! Pârtiile au fost pline, iar pe Valea Prahovei cei mai câştigaţi au fost cei care au urcat pe cel mai înalt domeniu schiabil din ţară, adică pe cel de la Sinaia. Au avut parte nu doar de un strat de zăpadă perfect, ci şi de peisaje absolut fabuloase

DISTRIBUIȚI

Astăzi a fost zi liberă pentru bugetari şi nu numai aşa că, toată lumea a fugit la munte, pentru câteva ore de schiat! Pârtiile au fost pline, iar pe Valea Prahovei cei mai câştigaţi au fost cei care au urcat pe cel mai înalt domeniu schiabil din ţară, adică pe cel de la Sinaia. Au avut parte nu doar de un strat de zăpadă perfect, ci şi de peisaje absolut fabuloase, similare cu cele pe care doar din avion le poţi admira.

Minus 5 grade celsius au arătat termometrele la orele prânzului, la Sinaia. Cerul a fost senin şi vântul nu a suflat deloc pe creste. De la 2000 de metri altitudine, priveliştea a fost de vis.

Pe domeniul schiabil de la Sinaia, stratul de zăpadă are peste un metru aşa că, toate instalaţiile au funcţionat ca într-o zi de weekend, la capacitate maximă. Chiar şi aşa tot s-au format cozi uriaşe la telegondolă şi la telescaun. Aglomerate au fost şi terasele cabanelor, dar turiştii s-au distrat oricum.

Abia spre seară turiştii au coborât de pe pârtie şi s-au încolonat răbdători pe DN1, pe lungul drum spre casă. De mâine, toată lumea merge… la serviciu.