Apariţii răvăşitoare la petrecerea OK

DISTRIBUIȚI

Petrecerea OK a adunat la un loc toată „crema” showbizului! Cupluri celebre, bărbaţii …ok, din lumea mondenă şi cele mai elegante dive autohtone. Şi designerii românii s-au întrecut în creaţii care mai de care mai … inspirate. Însă, la final, una singură a câştigat titlul de… „preferata publicului”.

Petrecerea OK! Designers On The Red Carpet a recreat atmosfera de la marile festivaluri de modă, celebrând, totodată, designerii autohtoni. Pe lângă cei 16 creatori talentaţi, au defilat şi… muzele lor mai celerbre: colega noastră, Diana Bart, Anca Serea, Lidia Buble, Lora, Diana Dumitrescu şi multe altele care au strălucit în ţinutele designerilor români. Însă, una singură a câştigat titlul de… favorita publicului, iar aceea este ….. Lora, care a purtat o rochie neagră, uşor transpartentă şi cu un decolteu adânc. Nu numai că a fost preferata publicului, însă Lora va petrece un weekend la Paris, alîturi de iubitul ei, Ionuţ Ghenu.

Însă nu numai muzele au fost în centrul atenţiei, ci şi alte dive autohtone, care au făcut furori în ţinute care mai de care mai… elegante.  Printre cele mai strălucitoare apariţii a fost fără doar şi poate, Adelina Pestriţu. Bruneta, care, de altfe, s-a prezentat la eveniment la braţului lui Adrian Perjovski, a strălucit…la propriu, într-o rochie crem, asortată cu o vestă de blană.

Şi colega noastră, Ioana Maria Moldovan a fost o gazdă… de excepţie. Ioana a purtat o rochie…de Hollywoood:  neagră, lungă şi cu motive dantelate. Părul prins şi machiajul extrem de senzual… i-au dat Ioanei un aer misterios.

Giulia Nahmany, Roxana Blagu şi Claudia Pavel au ales să poarte ţinute extrem de elegante şi metalizate, în ton cu petrecerea.

Nici bărbaţii nu s-au lăsat mai prejos.  Răzvan Simion, care a ales să poarte un sacou alb, Victor Slav care s-a asortat cu rochia iubitei şi a ales un costum negru din cap până în picioare şi să nu uităm de proaspăt însurăţelul, Gabriel Cotabiţă care s-a îmbrpcat la petrecerea OK, tot în costum de… ginerică. Ce e drept, a fost atracţia serii.

Dintre cei 400 de invitaţi, nu au lipsit nici cuplurile celebre. Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, Lidia Buble şi Răzvan Simion, Adrian şi Anca Sînă sau Ellie White şi Doru Tincă.